adidas handball spezial

Das Forum für alle die unterwegs zuhause sind!
Antworten
Zora Wallis
Beiträge: 4
Registriert: Sa 1. Jun 2019, 11:19

adidas handball spezial

Beitrag von Zora Wallis » Sa 1. Jun 2019, 11:22

Klik og adidas tubular shadow bogmærke vores officielle Adidas Ultra Boost 3.0 Multicolor lanceringsside nu for flere billeder, de nyeste info og fuld release detaljer. Hvad du ser ovenfor er et første blik på Yeezy adiPRENE + løberen set til at være en del af Kanye West s YEEZY Season 6 stå på række. Sæt for at lave sin debut under New York City Fashion Week i september, lad os se nærmere på løberen med Ibn Jasper. Rettigt fra flagermuset er denne første ting, der stikker ud, det faktum, at Yeezy adiPRENE + mangler nogen form for synlig eller større branding.

Giver det kun ét billede, men skoen ser ud til at være meget minimal, når det kommer til adidas handball spezial branding. Den øvre har tydeligvis et retro look og føler for dem er det sten nuancer af hvid, grå og lys tan. Læder, ruskind og mesh ser alle ud til at spille en vigtig rolle i konstruktionen af adidas iniki sko. Nedenfor finder du en mellemsål udstyret med adiPRENE + branding, hvilket betyder at denne sko næsten helt sikkert er en adidas x Yeezy collab. Ingen frigivelse af detaljer eller prisoplysninger lige endnu, men statstæt som mere info på Yeezy adiPRENE + er sikker på at følge. Tanker?

Tætheden og vinklen på sømmen kan ændres for at skabe højere niveauer af støtte, multidirektionelle fordele som låsning og overensstemmelse og finjustering baseret på sporten og størrelsen adidas pure boost af atleten. "Hver sport handler om bevægelse, og hver atlet er unikt , "Siger Jon Munns, senior design direktør på adidas fremtidige team. "De har alle forskellige behov, og når vi designer produkter til dem, forsøger vi at skabe det allerbedste for dem til at understøtte deres bevægelse." FORGEFIBER-teknologien debuterer senere i måneden med AlphaBOUNCE i Core Black-farven.

Denne gazelle er bygget i sin sædvanlige suede-overflade og har en lysegrøn nuance på hele ruskindet, der rammer øvre med hvidt læder, der rammer indersiden, tre striber mærkevarer, hælfligen, tunge og gummisålenhed. Metallic Gold folie kan ses på Gazelle branding på sidepaneler for at lukke den tidløse silhuet. Hvis du er fan af Gazellen, så kan du købe denne Green Suede farveway på udvalgte adidas forhandlere nu for $ adidas yeezy 80.adidas har officielt afsløret deres seneste samarbejde / samling med japansk label PORTER.

Adidas EQT Support Ultra Boost er indstillet til at returnere i næste uge, da den kommer til at frigives i den nye Bold Orange farveway, som vi ser ovenfor. Den seneste EQT-release genopretter den samtidige løber i OG-materialerne i EQT-serien og kommer ud af en klassisk mesh / suede behandling med TPU support panel og hæl bur. Rent hvid dækker silhuetten sammen med fed orange og klar grå accenter. Se efter adidas EQT Support Ultra Boost i fed Bild orange hos orange hos udvalgte adidas forhandlere, der begynder den 9. juni.

Antworten