adidas nmd

Das Forum für alle die unterwegs zuhause sind!
Antworten
Zora Wallis
Beiträge: 4
Registriert: Sa 1. Jun 2019, 11:19

adidas nmd

Beitrag von Zora Wallis » Sa 1. Jun 2019, 11:26

Ovenfor finder du alle adidas nmd tre par og ser at to par er overvejende sort, mens det tredje par vælger en pink finish. Et sort par leveres med en pink hæludtrækfane, mens det andet sortpar benytter fremtidige høstfarver og en rød hæludtrækfane. Hvid Boost mellemsål og Hvidgummi ydersål afslutter alle tre par. Udgivelse engang i juli, holdes tunet, da mere konkret udgivelsesinfo er sikker på overfladen. Hvilket par er din favorit? Sommer er kun få uger væk, så det er tid til at begynde at tænke på, hvilke sneakers du planlægger at sætte på din sneakerrotation.

All-Whites og dristige farver skal være på alles radar, og hvis adidas sko du har brug for den sidstnævnte mulighed, foreslår vi at du kigger på den nye adidas Gazelle Unity Lime. Denne fedte iteration af Gazelle kommer påklædt i en suede øvre lavet i et gult motiv, adidas ultra boost der helt sikkert giver skoen en fed finish. Den gule ruskind komplimenteres derefter af det hvide læder placeret på hælen og tre striber, såvel som på den hvide, der tager sig af tungen og hele vulkaniserede sålenheden. Yderligere Gul findes på snørebåndene og Trefoil branding hits på tungen og hælen.

Det er meget minimalt, men samtidig er der masser af ting i gang med denne nye version af Adidas Tubular adidas nmd r1 Doom. Se efter, at disse falder engang i september på adidas.comadidas holder alt sammen i familien med deres seneste tilføjelse til deres liste som kendis. Kendall Jenner har meddelt, at hun har underskrevet på de tre striber som originals brand ambassadør. Kendall slutter svoger Kanye West, der har gjort nogle alvorlige støj med adidas siden tilmeldingen for et par år siden.

Denne retro-inspirerede EQT-model har været i brand sidst og er endda inkluderet i den kommende 2017 Pride Collection. Dette sidste par har en strikket mesh øvre med ruskind overlay paneler og en svejset nubuck toebox, struktureret med støbte TPU support paneler. Skoen er domineret af hvid med grå og adidas neo fed orange accenter, der giver en god pop. En udgivelsesdato er planlagt til 9. juni ved udvalgte Adidas Originals-forhandlere.

adidas frigiver deres 2017 Pride Collection i morgen, som vil omfatte fire forskellige silhuetter: Ultra Boost 3.0, Crazy Explosive Low, EQT Support ADV og Superstar. Alle fire silhuetter har deres signaturmaterialer med en kombination af hvid og / eller sort dominerende øvre med et cirkulært regnbue mønster på forskellige dele af hver sko. Ultra Boost og EQT Support ADV har en regnbue grafik på hæl tælleren, mens den Crazy Explosive Low og Bild Superstar har regnbue mønster på en stor del af sidepaneler.

Antworten